Stahremetoden som distansterapi via internet

Sedan 2008 erbjuder vi distansterapi via en separat webbsajt samt en kompletterande DVD-skiva som skickas hem till dig.

Stahremetoden.se

I programmet ingår

  • Videofilmer där Lisbeth Stahre introducerar dig steg för steg i det kognitiva tänkandet som hjälper dig söka orsakerna till din övervikt – en förutsättning för bestående viktnedgång.
  • På webben fortsätter Lisbeth med att ge dig uppgifter som hjälper dig förändra orsakerna till att du äter fel. Svaren på uppgifterna sänder du in till Lisbeth
  • Unikt; du får skriftlig feedback på dina svar av Lisbeth och hennes kollegor under hela programtiden där vi stöder och leder dig till fortsatt positiv utveckling och viktnedgång. På så sätt blir programmet terapi på distans. Det är inget annat internetprogram.
  • I programmet ingår ett kostprogram med recept som hela familjen kan använda – även gröna sådana.
Mer information & anmälan på www.stahremetoden.se

 

 

Brev från deltagare

"TACK för ett suveränt program, som jag kommer att leva med resten av mitt liv.

Jag hade aldrig kunnat föreställa mig, att jag skulle få en sådan hjälp. Jag har ju aldrig tidigare pratat med någon annan människa om mitt ätbeteende. Det har varit tabu, förknippad med skam och svaghet. Det känns fantastiskt att genom detta program få kontakt med en terapeut, som vet precis hur jag har det och som med omsorg och uppmuntran delar med sig av en ocean av verktyg till att lösa problemen.

För mig har den personliga kontakten via videon varit viktig, så nära man kan komma en terapisituation på riktigt. Den skrivna texten må vara stark, men att uppleva att en människa talar direkt till mig ( Det känns så ) är ett strå vassare. Sticket i hjärtat i avskedens stund varvas med värme och tacksamhet."

– Inger

Fler brev finns på www.stahremetoden.se

Ansvarig utgivare: Lisbeth Stahre. Info om cookies.